Vėlų šeštadienio vakarą nužudyto ir padegto 25 m. vyro kūną rado ugniagesiai Jie gavo pranešimą, kad dega padangos. Įvykio adresas buvo nurodytas klaidingai. Suradę gaisro vietą ugniagesiai padangų nerado, tačiau prie požeminių garažų jie aptiko negyvo ir padegto vyro lavoną. Šalia jo buvo išmėtytos banko ir kitokios kortelės. Šalia kūno buvo ir asmens tapatybės kortelė.

DELFI žiniomis, 1992 m. gimęs įtariamasis, kaip manoma, jau įvykdžius nužudymą, nuėjo į degalinę ir nupirko bakelį degalų. Greičiausiai, po nužudymo įtariamieji sumanė sudeginti kūną.

Anot 1992 m. gimusio įtariamojo advokatės, jos atstovaujamas asmuo jam pareikštų įtarimų nužudymu nepripažįsta, o šioje byloje, anot advokatės, kai kurie įtariamojo veiksmai esantys tik sutapimai. Pats įtariamasis neneigė, kad kartu dalyvavo išgertuvėse su nužudytuoju, tačiau tikino namo išėjęs gerokai neblaivus, tačiau bičiulį palikęs gyvą, jo nemušęs ir, juolab, nežudęs.

Prokuroras Rolandas Imbrasas prašė vyrą suimti trims mėnesiams.

Papildyta 13.41 val: teismas tenkino prokuroro prašymą. Įtariamasis suimtas maksimaliam galimam laikui. Vyras neigė, kad dalyvavo nužudyme. Jis neslėpė, kad gėrė kartu prie garažų, kur ir buvo nužudytas 24 m. vyras, tačiau sakė, kad dar iki nužudymo jis jau buvęs namuose. o apie nužudymą nieko nežinojo.

Tuoj pat į policijos akiratį patekęs vyras neskubėjo sugrįžti į namus. Slėpynės baigėsi antradienį. Jis ir 1982 m. bičiulis buvo sulaikyti, jų gyvenamojoje vietoje atliktos kratos. Antrasis įtariamasis taip pat bus vedamas į teismą. Teismo posėdis, kuriame bus svarstomas jo suėmimo klausimas, numatytas apie 15.30 val.

Papildyta 15.32 val.: Antruoju įtariamuoju kraupaus nužudymo byloje tapęs 1982 m. gimęs vyras į teisėjo kabinetą ėjo nuleidęs galvą. Pirmasis suimtasis veidą slėpė. Prokuroras R. Imbrasas teismui pateikė prašymą šį vyrą taip pat suimti maksimaliam galimam laikui.

Papildyta 16.26 val.: Teismas iš dalies tenkino prokuroro prašymą. Įtariamasis suimtas dešimčiai dienų.

Nužudytasis ir įtariamieji seniai bičiuliavosi. Įtariama, kad visi trys kartu girtavo. Kodėl jaunas vyras buvo nužudytas, kol kas nėra atskleista.