Trečiadienio rytą, 9 val. 20 min., Šalčininkų r. Eišiškėse, Užmiesčio g. ugniagesių pagalbos prireikė medikams. Panaudoję parankines priemones, gelbėtojai pateko į namą ir įleido policininkus bei greitosios pagalbos darbuotojus. Viduje rastas namo savininko kūnas.

Po valandos Prienuose vytas pranešė, kad negali susisiekti su broliu, gyvenančiu J. Brundzos g. Pranešėjas baiminosi, kad vyrui galėjo sutrikti sveikata. Ugniagesiai užlipo kopėčiomis ir į butą antrame aukšte pateko langą. Viduje rastas vyras be gyvybės ženklų.

15 val. 46 min. ugniagesiai, panaudoję laužtuvą, pateko į butą Vilniuje, Loretos Asanavičiūtės g. Bute rastas kūnas. Antras kūnas Vilniuje rastas bute Ukmergės g. apie 21 val. Nelaimę įtarė kaimynai, užuodę įtartiną kvapą. Ugniagesiai išlaužė buto ketvirtame aukšte medines duris ir įleido medikus bei pareigūnus. Viduje rastas miręs žmogus.

Ketvirtadienio naktį, 0 val. 36 min., Vilniaus ugniagesiai iškviesti į Tuskulėnų g. Panaudoję kopėčias, gelbėtojai pro langą apžiūrėjo butą antrame aukšte. Ant grindų gulėjo moteris. Diskiniu pjūklu nupjautas buto durų spynos liežuvėlis. Patektus į butą, ant viryklės rastas puodas su pridegusiu maistu. Gelbėtojai šeimininkę nunešė į medikų automobilį ir išvėdino butą.

Laimė, pagalba atvyko laiku, nes bute buvo sumontuoti dūmų detektoriai.

Ketvirtadienio rytą kilo gaisras Rokiškyje, Vilties g. Apie 7 val. 30 min. ugniagesiams pranešta, kad penkiaaukštyje iš buto pirmame aukšte veržiasi dūmai. Degėsių smarvė buvo jaučiama ir laiptinėje.

Ugniagesiai į degantį vieno kambario butą pateko per balkoną. Butas skendėjo dūmuose. Vonios kambaryje ant grindų rasta buto šeimininkė. Ji apdegė kūną. Gelbėtojai nukentėjusią moterį išnešė į lauką ir perdavė medikams.

Bute įrengtas dūmų detektorius, bet jis neveikė nes buvo be baterijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją