Alytaus kalėjimas praneša, kad kovo 16 dieną, apie 16 val. 20 min., Saugumo valdymo skyriaus pareigūnai gamybinės zonos teritorijoje aptiko baltos spalvos paketą su pritvirtinta virve. Išardžius paketą, jame rasti 5 mobiliojo ryšio telefonai „L8Star“, po vieną „Huawei“ ir „Redmi“ bei 7 SIM kortelės.

Tą pačią dieną Vilniaus kalėjime nuteistiesiems taip pat bandyta perduoti draudžiamus daiktus – telefonus. Apie 19 val. 40 min. Saugumo valdymo skyriaus pareigūnai per vaizdo stebėjimo įrangą pastebėjo, kaip du nenustatyti asmenys per išorinę tvorą į Vilniaus kalėjimo teritoriją permeta paketus ir staigiai pasišalina.

Apžiūrėjus teritoriją, aptikti abu paketai. Juos išardžius rasti 8 mobiliojo ryšio telefonai ir 2 SIM kortelės.

Permetimas į Marijampolės kalėjimą pastebėtas kovo 18 d., apie 21 val. 35 min. Pareigūnams apžiūrint teritoriją, aptiktas rudos spalvos lipnia juosta apvyniotas paketas. Išardžius radinį, jame rasti 2 mobilaus ryšio telefonai „Samsung“ ir viena SIM kortelė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją