Policijos departamentas informuoja, kad sausio 16 d. apie 12 val. 7 min. Trakų r., kelio Bijūnai I-Drabužninkai II-Karaliūnai-Bičiūnai 12-ame km, Vilniaus apskr. VPK tarnybinis automobilis „Mitsubishi L200“, kurį vairavo tarnybos metu uniformuotas 34-erių metų Vilniaus apskr. VPK Patrulių rinktinės pareigūnas, nepasirinko saugaus greičio, neįvertino kelio dangos sąlygų ir nesuvaldęs automobilio nuvažiavo nuo kelio bei apvirto.

Policijos automobiliu buvo vežami pinigai. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko kai vienas automobilio ratas užvažiavo ant žvyro, kitas ant ledo tuo pačiu metu. Automobilį sumėtė, jis tapo nevaldomu. Jis sudaužytas taip, kad remontuoti jau nebeverta.

Pareigūnų automobiliu buvo vežami pinigai. Visos tarnybos, kurios pasiruošusios į pagalbą tokiai atvejais, anot policijos, dirbo išvien ir be jokių nesklandumų. Įvykio vieta buvo operatyviai apsaugota ir sutvarkyta.

Eismo įvykio metu sužalotas automobilio vairuotojas (dėl voko žaizdos ir veido sumušimo gydomas ambulatoriškai) bei kartu važiavę 22-ejų metų Vilniaus apskr. VPK Patrulių rinktinės pareigūnas (dėl nugaros sumušimo gydomas ambulatoriškai) ir 49-erių metų pašto darbuotoja, kuri dėl galvos smegenų sukrėtimo, galvos sumušimo bei kaklo traumos paguldyta į Vilniaus ligoninę.