Ugniagesiai praneša, kad rugpjūčio 19 d. 09.16 val. Šalčininkų rajone, Gerviškių seniūnijoje, Gerviškių kaime esančiame ežere nuskendo moteris.

Atvykus pagalbai, moters kūnas plūduriavo tvenkinyje nutolęs apie 1 metrą nuo kranto. Gelbėtojai ištraukė moterį, tačiau padėti medikai jai jau negalėjo.

„Vakarinė Palanga“ rašo, kad apie 18-tą valandą vakaro surasta ir Palangoje, Baltijos jūroje žuvusi moteris. Ją surado gelbėtojai.

Apie 23.54 Utenos rajono ugniagesiai gavo pranešimą, kad Daugailių seniūnijoje esančiame Radeikių kaime esančiame vandens telkinyje galimai nuskendo vyriškis. Atvykus pagalbai, žmogaus kūnas rastas 3-jų metrų gylyje, nutolęs maždaug 7 metrus atstumu nuo kranto. Nuskendęs vyras iškeltas į krantą.

Jau po vidurnakčio, šeštadienį apie 01.39 val. Druskininkų savivaldybėje, Leipalingio seniūnijoje, Vilkanastrų kaime esančiame Baltojo Bilso ežere vyras panėrė po vandeniu ir neišniro.

Atvykę gelbėtojai nuskendusį žmogų rado 20 metrų atstumu nuo kranto, maždaug 3-4 metrų gylyje. Vyro kūnas ištrauktas.

Ugniagesiai gelbėtojai gavo ir daugiau pranešimų apie nuskendusius žmones, tačiau jų surasti nepavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)