Pirmadienį, apie 10 val. 35 min., Varėnos r., kelyje Varėna-Matuizos-Valkininkai, ties Beržupio k., automobilis „Audi A6“ vairuojamas vyro (gim. 1969 m.), susidūrė su ta pačia kryptimi, priekyje važiavusiu automobiliu „Audi 80“, kurį vairavo vyras (gim. 1940 m.).

Policijos departamentas praneša, kad avarija įvyko, kai automobilis „Audi 80“, išvažiuodamas iš šalikelės, nepraleido ir susidūrė su ta pačia kryptimi važiavusiu automobiliu „Audi A6“.

Policija pranešė, kad eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Audi A6“ vairuotojas, kuris dėl sužalojimų gydomas Alytaus ligoninėje, bei kartu vykusi keleivė (gim. 1970 m.), ji suteikus medicininę pagalbą išleista gydytis ambulatoriškai.

Automobilio „Audi 80“ vairuotojas dėl patirtų sunkių sužalojimų ligoninėje mirė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją