Pirminiais tyrimo duomenimis, Girkalnio seniūnijoje, Kiečių kaime, kelyje Ariogala - Raseiniai Kryžkalnis, apie 18.34 val. JAV pilietis, R. W. B. gimęs 1957 m., vairuodamas „VW Golf“, lenkė autovežį ir sukėlė tragišką avariją.

JAV piliečio vairuojamas automobilis, išvažiavęs į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešais atvažiuojančiu „Audi 80“, kurį vairavo B. J, gimęs 1942 m. Po susidūrimo užsienio piliečio vairuojamas „VW Golf“ dar trenkėsi į iš paskos važiavusios 1995 m. gimusios R. Š. automobilį „Seat Ibiza“, pastarasis nulėkė į griovį.

Automobilyje „Audi 80“ buvo prispaustas vairuotojas B. J. ir keleivė. Automobilyje „VW Golf“ buvo prispaustas vairuotojas R. B. ir keleivė J. B.,

Automobilio „Seat Ibiza“ vairuotoja R. Š. patyrė šoką.

Eismo įvykio vietoje iš karto žuvo „Audi“ vairuotojas. Jo automobiliu važiavę keleiviai buvo sužaloti: D. J., gimusi 1951 m., į ligoninę paguldyta dėl galvos traumos, kairės rankos lūžio daugybinių kūno ir veido sužalojimų; N. J., gimusiai 1993 m., medikai konstatvo kaklo lūžį, kairės rankos delno kaulo lūžį; trijų mėnesių berniukui sužalota galva. Jie išvežti į Kauno klinikas. Dar vienas keleivis, R. J., gimęs 1988 m., dėl daugybinių sumušimų gydomas Raseinių ligoninėje.

Kauno klinikose atsidūrė ir „VW Golf“ vairuotojas R. W. B. bei keleivė J. B., gimusi 1966 m.
Vyras į ligoninę paguldytas dėl galvos traumos, įtariamo stuburo lūžimo, keleivė - dėl šonkaulių lūžimo.

Vairuotojų girtumo nustatymui paimtas kraujas.