Dar vienas keleivis sužeistas, trečiasis iš automobilio sugebėjo išlipti pats. Automobilis avarijos metu buvo visiškai sumaitotas.

Į avariją atvyko visos tarnybos. Gelbėtojai išvadavo vieną sužeistąjį, kurį perdavė medikams.

Pirminiais duomenimis, avariją sukėlė kariškių sunkvežimis, nes dėl slidžios kelio dangos transporto priemonę sumėtė. Sunkvežimis galine savo dalimi kliudė priešpriešais važiuojantį miškininkų „Mitsubishi” visureigį. Kariškiai visiškai nenukentėjo.

Policija pradėjo tragiškos avarijos priežasčių tyrimą.

Papildyta

Policijos duomenimis, 31 metų grandinis vairavo Kariuomenės automobilį „Mercedes Benz Unimog 5000“, jis susidūrė su „Mitsubishi“ automobiliu, kurį vairavo 60-metis miškų urėdijos darbuotojas. Anot pareigūnų, vairuotojas nelaimės metu žuvo.

„Mitsubishi“ keleivis (27 metų), taip pat miškų urėdijos darbuotojas, buvo stipriai sužalotas, jis dėl daugybinių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninės traumatologijos skyrių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją