Lenkijos ugniagesiai informavo, kad pranešimas apie avariją buvo gautas pirmadienio rytą. Įvykio vietoje buvo rasti du sumaitoti ir nuo kelio nuvažiavę automobiliai.

Teigiama, kad žmonės buvo prispausti automobiliuose, juos išvadavo spec. įrangą panaudoję ugniagesiai.

Avarijos vietoje vienam vyrui buvo konstatuota mirtis, o nukentėjusieji išgabenti į ligoninę.

Žuvo lietuvis

Kaip rašo radio.bialystok.pl, per avariją buvo sužeisti du žmonės. Pirminiais policijos duomenimis, kaktomuša susidūrė autobusas „Toyota“ ir lengvasis automobilis „Škoda“.

Mirtina avarijos auka – 31 metų „Škoda“ vairuotojas. Anot portalo, nukentėjo automobilio „Toyota“ važiavę 39 metų vairuotojas ir 39 metų keleivis

Delfi duomenimis, žuvo Lietuvos pilietis. Be tėvo liko du maži vaikai.

Dėl žiaurios kaktomušos kelias buvo uždarytas 5 valandas.

URM komentaras

Kaip informavo Užsienio reikalų ministerija, Lietuvos Respublikos konsulatas Seinuose gavo Lenkijos teisėsaugos institucijų patvirtinimą, kad rugsėjo 4 d. kelyje Augustavas-Seinai įvyko dviejų automobilių susidūrimas, kurio metu žuvo Lietuvos pilietis.

„Lenkijos policija tiria įvykio aplinkybes, tačiau tyrimo detalės neskelbiamos ir neviešinamos. Prireikus, Lietuvos konsuliniai pareigūnai yra pasirengę suteikti visą reikalingą konsulinę pagalbą žuvusiojo artimiesiems, kurie apie įvykį yra informuoti“, - rašoma URM perduotame komentare.

Lenkijos valstybinės priešgaisrinės tarnybos nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)