Vagystė sodyboje

Vagystė buvo pastebėta vasario 11-osios popietę, kai sodybos kieme stovėjusiame traktoriuje pasigesta akumuliatoriaus, o degalų bake – apie 100 litrų dyzelino.

Įtarimas dėl vagystės krito ant dviejų teistų Pakruojo rajono gyventojų, jie lapkritį grįžo atlikę bausmę po paskutinio įvykdyto nusikaltimo.

Rado narkotikų

Tyrėjai atliko kratas vieno iš įtariamųjų, 24 metų Pakruojo rajono gyventojo namuose ir rado popieriaus lankstinuką su augalinės kilmės narkotinėmis medžiagomis.

Įtariamasis ir jo brolis dėl narkotikų buvo teisti ir anksčiau. Dabar jiems buvo pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas. Jis tyrėjus atvedė į vieną Pakruojo rajono gyventojo butą. Ten irgi buvo atlikta krata ir rasta marihuanos.

Pateikti įtarimai

25 metų vyrui įtarimai pateikti dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti. Dėl narkotinių medžiagų platinimo jis jau buvo teistas prieš keletą metų.

Tada pareigūnai lengvajame automobilyje, kuriame įtariamasis sėdėjo su trimis draugais, rado 29 folijos paketėlius su kvaišalais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją