Situacijų koordinacijos duomenimis, avarija įvyko apie 18 valandą, tačiau ilgokai užtruko avarijos padarinių šalinimo darbai. Ugniagesių pagalbos prireikė tvarkant važiuojamąją dalį. Per avariją buvo sulaužyti kelio atitvarai.

Lietuvos kelių direkcija pranešė, kad dėl eismo įvykio padarinių šalinimo ribojamas eismas magistralinio kelio A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda 196 km (Klaipėdos kryptimi). Susiaurėjusi važiuojamoji kelio dalis.

Susidūrę sunkvežimiai stipriai sudaužyti.

Raseinių rajono policijos pareigūnų duomenimis, apie avariją pranešta 18.11 val. Į įvykio vietą vyko policijos pareigūnai ir medikai. Policijos pareigūnų duomenimis, Joniškio r. gyventojas, gimęs 1965 m., dešiniąja eismo juosta vairuodamas vilkiką „Mercedes-Benz“ su puspriekabe „Panav“, trenkėsi į šalikelėje priverstinai sustojusį Plungės rajono gyventojo, gimusio 1959 m., vairuojamo „Renault Magnum“ puspriekabės-cisternos galą. Nuo smūgio „Mercedes-Benz“ nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi, o puspriekabė kliudė ta pačia kryptimi dešiniąja eismo juosta važiavusio automobilio „Audi A6“, vairuojamo Raseinių r. gyventojo, gimusio 1992 m., dešinį šoną.

Po avarijos vienam vyrui prireikė medikų pagalbos. Laimei, pavojaus jo gyvybei nėra, pirminiais duomenimis, vyras patyrė sumušimus.

Apie 23-čią valandą vyko baigiamieji kelio tvarkymo darbai.