65 metų Roy Allisonas mirtinai subadė 34 metų Duncaną Bellą praėjus trims mėnesiams po to, kai mirė Roy Allisonas jaunesnysis.

Peterboro teismas išgirdo, kad 28 metų amžiaus vaikinas, buvęs Rytų kovos menų kovotojas, mirė pavartojęs cheminio preparato MDMA, dar žinomo kaip ekstazis.

Peržiūrėjęs tris atskirus tyrimus, teisėjas Davidas Hemingas pareiškė, jog „jį tenkina“, kad R. Allisonas atėmė sau gyvybę, o jo sūnaus mirtį įvertino kaip nelaimingą atsitikimą. D. Bello mirtis pripažinta „neteisėtu nužudymu“.

Teisme paaiškėjo, kad ši nelaiminga istorija prasidėjo praėjusių metų kovo 20 dieną, R. Allisonui jaunesniajam namuose švenčiant savo 28-ąjį gimtadienį su dviem draugais, tarp kurių buvo ir D. Bellas.

Trijulė tą vakarą vartojo alų, stipriuosius gėrimus, MDMA ir kokainą. Kitos dienos rytą jubiliatas buvo rastas gulintis be gyvybės ženklų savo kambaryje, tačiau jo draugams nebuvo jokio neigiamo kvaišalų poveikio.

Sūnaus netekęs tėvas dėl nelaimės kaltino D. Bellą ir nusprendė jį nužudyti. Keršto planą jis įgyvendino praėjusių metų liepos 1 dieną, sumušęs D. Bellą iki sąmonės netekimo, o vėliau jį subadęs peiliu.

Atlikęs egzekuciją jis prie lavono paliko raštelį: „Šis narkotikų prekeivis atėmė mano sūnaus gyvybę, atėmė mūsų visų gyvenimus, aš ką tik atėmiau jo“.