Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnams patikrinus vairuotojo istoriją, paaiškėjo ir daugiau pikantiškų detalių.

Sunkiai apgirtęs vairuotojas, būdamas tokios būklės, pasirodo, automobilį valdo ne pirmą kartą. Vos šių metų vasario pabaigoje šis Telšių rajono gyventojas taip pat buvo demaskuotas neblaivus (nustatytas 2,24 prom. girtumas). Tą kartą, siekdamas išvengti atsakomybės už vairavimą išgėrus, pareigūnams jis davė 150 eurų kyšį. Dėl papirkimo atliktas ikiteisminis tyrimas jau pasiekė teismą, kur bus sprendžiama dėl gresiančios bausmės.

Savo įpročio vairuoti neblaiviam, vyras nekeičia nuo 2012-ųjų, kada pirmą kartą buvo sulaikytas pareigūnų. Prieš penkerius metus, už vairavimą išgėrus (nustatytas 2,87 prom. girtumas) piliečiui buvo paskirta 2500 litų bauda ir 30-čiai mėnesių atimta teisė vairuoti transporto priemones, praneša Telšių apskrities policija.

Belieka tikėtis, kad nuolat grubiai kelių eismo taisykles pažeidinėjantis ir tiek savo, tiek kitų gyvybėmis rizikuojantis vairuotojas, atlikus šiuo metu vykdomą ikiteisminį tyrimą pagal 281 str. (Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas), teisme sulauks bausmės, priversiančios pakeisti savo ydingus įpročius.