Žmogžudystės tyrimui vadovaujantis Vilniaus apygardos prokuratūros baudžiamojo persekiojimo skyrius prokuroras Tomas Čepelionis pirmadienį po pietų kreipėsi į Vilniaus apylinkės teismą su prašymu suimti įtariamąjį nužudymu trims mėnesiams.

Pavakare teismas paskelbė nutartį – įtariamasis suimtas 1 mėnesiui, iki gruodžio 11 d. Šis sprendimas gali būti apskųstas per 20 dienų.

Delfi primena, kad šeštadienį apie 19 val. skubios pagalbos tarnyboms paskambinęs vyras nerišliai kalbėdamas pranešė, kad Vilniuje, V. Vaitkaus g. yra negyvas žmogus, o jis pats sužalotas, reikia medikų bei policijos pareigūnų.

Apie įvykį pranešęs vyras pokalbį nutraukė. Anot policijos, jam perskambinus, vyras keikėsi, teigė, kad yra nebegyvas jo brolis.

Atvykę pareigūnai įvykio vietoje rado negyvo vyro (gim. 1973 m.) kūną su durtinėmis žaizdomis, bute taip pat buvo ir sužalotas pranešėjas, nelaimėlio brolis dvynys.

Pirminiais duomenimis, pranešėjas buvo sužalotas į kaklą, jam skubiai prireikė medikų pagalbos. Vyrui nustatytas sunkus girtumas (3,27 prom.).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl artimo žmogaus arba giminaičio nužudymo.

Už tai baudžiama laisvės atėmimu nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimu iki gyvos galvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją