Elektrėnų policijos pareigūnai, gavę pranešimą, kad pavogti geležinkelio bėgiai, ir turėdami informacijos apie ketinimą tęsti šią nusikalstamą veiką, birželio 15 d., apie 13 val. 30 min., Elektrėnuose, Elektrinės g., miškelyje, sulaikė Vievio sen. gyventoją (gimusį 1985 m.) ir Gilučių sen. gyventoją (gimusį 1990 m.) – vyrai, darbavęsi „iš peties“, buvo užklupti įvykio vietoje pjaustantys bėgių metalines sijas ir besiruošiantys jas išgabenti.

Abu asmenys policijai gerai žinomi, teisti už įvairias nusikalstamas veikas, iš jų – vagystes, plėšimą, smurtinius nusikaltimus, neteisėtą narkotinių medžiagų apyvartą ir kt.

Elektrėnų policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1 d. (Tas, kas pagrobė svetimą turtą, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų).

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūros Vilniaus apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus (Trakai) prokuroras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją