Vienas eismo įvykio dalyvių Pranas Petrošius sako, kad įvyko nelaimingas atsitikimas, ir kaltas jis nesijaučia.

„Į jokią avariją aš nepatekau. Tai nelaimingas atsitikimas, ne daugiau. Abu su ta mergina, nežinau net jos pavardės, važiavome ta pačia kryptimi – viaduko link. Stovėjau ties šviesoforu pėstiesiems ir, užsidegus leidžiamam signalui, pajudėjau į priekį. Ketinau persirikiuoti į antrąją eismo juostą. Regis, įvertinau manevro saugumą – pasižiūrėjau į veidrodėlį. Kliūties nemačiau“, – įvykio aplinkybes pasakojo P. Petrošius.

Avarijos dalyvis įsitikinęs, kad dėl nelaimingo atsitikimo jis nekaltas. Abi transporto priemonės esančios draustos, o mero – ir „Kasko“ draudimu. Meras sakė sekmadienį atvykęs į Tauragę asmeniniais reikalais, važiavęs jam priklausančiu visureigiu. Kartu su juo į avariją patekusi mergina, P. Petrošiaus žodžiais, – jauna vairuotoja, turinti mažai vairavimo patirties.

„Labiau patyręs vairuotojas galbūt būtų spėjęs mašiną sustabdyti, laiku pastebėti ir įvertinti avarinę situaciją. Todėl man tos vairuotojos labiausiai gaila. Mergina tikriausiai patyrė didelį dvasinį stresą. Policijos į šį eismo įvykį nekvietėme, užsipildėme eismo įvykio deklaraciją patys. Juk niekas šio eismo įvykio metu nenukentėjo, o ir mašinos apgadintos nežymiai. Ypač tai pasakytina apie mano visureigį – žmona man grįžus į namus nė nepastebėjo ir negalėjo patikėti, kad patekau į avariją. Teko parodyti jai nuotraukas“, – prisiminė avarijos dalyvis P. Petrošius.

Pašnekovo teigimu, avarijos metu šiek tiek apgadintas priekinis visureigio bamperis. Merginos vairuotai „Toyotai“ pasisekė mažiau – gerokai aplamdytos galinės automobilio durelės. Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, apie šį eismo įvykį policijai nepranešta.