Policijos departamentas informavo, kad spalio 15 d. apie 13 val. Tauragės r., Stragutės k., automobilis „Volvo S70“, vairuojamas vyro (gim. 2004 m.), lenkdamas automobilį išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su priešpriešai atvažiuojančiu motociklu „Honda NT650“.

Pasirodo, kad motociklą vairavo Neringos savivaldybės tarybos narys (gim. 1978 m.). Naujienų portalas lrytas.lt rašo, kad tai Marius Malinskas.

Neringos savivaldybės atstovė Sandra Vaišvilaitė Elta informavo, kad Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partiją atstovavęs politikas į miesto tarybą buvo išrinktas pirmą kartą. Jis taip pat dirbo vaistininku.

„Jis buvo vaistininkas iš pašaukimo“, – Eltai teigė S. Vaišvilaitė.

Per eismo įvykį sužalotas M. Malinskas, vežamas į ligoninę, mirė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Už vaizdo medžiagą Delfi dėkoja Aurelijai Rapolavičienei!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės