Vasario 26 d., apie 23.25 val., Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai gavo pranešimą vykti į Vilniaus miesto pirmąjį policijos komisariatą, Žirmūnų g., Vilniuje, ‒ čia kolegų laukė Kriminalistinių tyrimų skyriaus specialistai.

Jie įtarė, kad sulaikytame automobilyje „Ford Focus“ gali būti paslėpta narkotinių medžiagų. Į pagalbą pareigūnams atskubėjo tarnybinis šuo Puma.

Netrukus Puma pažymėjo greičio perjungimo svirtį, po kuria rasti ir paimti polietileniniai maišeliai su neaiškios kilmės biria medžiaga – šviesiais milteliais, o po virš vairo esančia plastikine dalimi – penalas, kurio viduje buvo švirkštai su neaiškios kilmės skysčiu ir polietileniniai maišeliai su šviesiais milteliais.

Iš viso rasta ir paimta 54 polietileniniai maišeliai ir 6 švirkštai su narkotine medžiaga.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d.).

Du įtariamieji – vyras (gimęs 1978 m.) ir moteris (gimusi 1993 m.) sulaikyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)