Policijos patruliams atvykus į įvykio vietą vienas sužeistasis gulėjo ant skiriamosios juostos žolės, o antras vaikščiojo susiėmęs stipriai kraujuojančią galvą.

Paaiškėjo, kad tai taksi automobilio „Ford Galaxy“ vairuotojas ir keleivis. Nors automobilio salone iššovė saugos pagalvės, tačiau sužeidimų išvengti nepavyko.

Taksi automobilio vairuotojas Mantas B., gimęs 1991 m., į medikų automobilį buvo įkeltas neštuvais. Jis skundėsi nugaros skausmais.

Ant galinės taksi automobilio sėdynės buvęs Jurijus P., gimęs 1972 m., galvą susižalojo atsimušęs į  priekinės sėdynės atlošą. Smūgis buvo toks stiprus, kad ta sėdynė net sulūžo. Abu vyrai buvo išvežti į ligoninę.

Paaiškėjo, kad avariją sukėlė jaunutė automobilio „Audi A4“ vairuotoja Eglė T., gimusi 1993 m. Kuri vairuodama draugo automobilį, atvažiavusi Taikos prospektu iki Smiltelės gatvės, kur prospektas, neveikiant šviesoforams, tampa šalutiniu keliu, nepraleido pagrindine gatve važiavusio taksi automobilio ir mašinos susidūrė.

Mergina važiavo su draugu. „Audi“ automobilyje taip pat šovė saugos pagalvės ir sužeidimų jaunuoliai išvengė. Jaunoji vairuotoja pareigūnams paaiškino, kad ji privažiavusi prie sankryžos su pagrindiniu keliu, stabtelėjo, kad įsitikintų, jog ten nevažiuoja mašinos. Ten mašinų nebuvo.

Ji tiesiog jų nematė ir važiavo skersai sankryžą. Iš kur atsirado taksi automobilis, mergina paaiškinti negalėjo.

Merginos blaivumas buvo patikrintas įvykio vietoje. Ji buvo blaivi.

Automobiliai išvežti į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę, o Klaipėdos kelių policijos biure pradėtas avarijos tyrimas.