Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai atlieka tyrimą dėl neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės panaudojimo.

Pareigūnai informuoja, kad gegužės 26 d. buvo gautas asmens pranešimas dėl Kaune, Varnių g. pamestos banko kortelės, kuria jau spėta pasinaudoti 6 kartus – iš viso už 102 eurus.

Tyrimo metu nustatyta, kad kortele atsiskaityta įvairiose parduotuvėse Vilijampolėje. Vaizdo kameros užfiksavo moterį, galinčią turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šią moterį, žinančius jos buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Santakos policijos komisariatą telefonu 8 700 60664 arba rašyti el. p. laima.petraskiene@policija.lt.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Santakos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 215 str. 1 d. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo sk. prokurorai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)