Pareigūnai ankstų rytą išsirikiavo Vakariniame aplinkkelyje, čia pareigūnams įkliuvo neblaivi moteris. Į alkoholio matuoklį medike prisistačiusi pažeidėja įpūtė 0,56 prom. girtumą.

Visai netrukus įkliuvo ir BMW vairuotojas. Vyras ne tik automobilį vairavo neturėdamas tam teisės (tai pakartotinas jo pažeidimas), bet ir jo vairuotas BMW buvo su kitos transporto priemonės valstybiniais numeriais.

Pasirodo, kad tai dar ne viskas, pareigūnai išsiaiškino, jog pažeidėjas yra ir paieškomas.

Apie 10 val. Avižėniuose LKPT pareigūnams įkliuvo „Audi“ vairuotojas – vyriškis į alkoholio matuoklį įpūtė 0,55 prom. Pilietis pasakojo, kad vakar dirbdamas lauke išgėrė pakuotę alaus ir manė, jog jau šiandien gali vairuoti. Vis dėlto rodmenys parodė, jog vairuotojas tik girtėjo – po penkiolikos minučių jam nustatytas 0,67 prom. neblaivumas.

Visai greta reido vietos, šalia „Iki“ parduotuvės, moteris „Mazda“ automobiliu, važiuodama atbulomis, kliudė „Subaru“. Įvykio metu žmonės nenukentėjo, todėl pareigūnai vairuotojams patarė pildyti eismo įvykio deklaraciją.

Kelių policininkai apie 11 val. sustojo Buivydiškių gatvėje. Tarp begalės pavyzdingų vairuotojų pasitaikė ir vienas pažeidėjas – „Mazda“ vairavęs vyras į alkotesterį įpūtė 0,50 prom. girtumą. Vyras stipriai nuliūdo pamatęs, kad atsakomybės neišvengs.

Buivydiškių gatvėje įkliuvo ir kiek rimčiau alkoholio degustavę vairuotojai: vienam nustatytas 1,33 prom. girtumas, kitam – 1,27 prom.

Nuo pareigūnų patikrinimo neišsisuko ir Žaliųjų Ežerų gatve važiavę vairuotojai. „Mercedes Benz“ vairavusiam vyrui nustatytas 0,69 prom. girtumas, o „Audi“ vairuotojai 0,43 prom. Moteris pasakojo, kad naktį šventė ir galimai alkoholis nespėjo iš organizmo pasišalinti.

Pirmadienio rytą ne vienam vairuotojui nustatytas ir leidžiamas girtumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją