Didžiosios metų šventės – Kalėdos ir Naujieji metai Šalčininkų rajone buvo apkartintos virtine vagysčių iš parduotuvių.

2023 m. gruodžio 15 d. apie 3 val. 10 min. buvo įsibrauta į individualios įmonės parduotuvės patalpas Šalčininkuose, Vilniaus g., iš kasos pavogti pinigai.

Gruodžio 18 d. apie 3 val. 40 min. įsibrauta į parduotuvę Jašiūnų mstl., Lydos g., iš kasos aparato vėl pavogti pinigai, taip pat 400 pakelių įvairių cigarečių bei keli buteliai degtinės. Į patalpas patekta apgadinus dvejas duris bei mūrinę sieną.

Gruodžio 24 d. apie 2 val. 40 min. sugadinus įėjimo duris, įsibrauta į parduotuvę Šalčininkuose, Vilniaus g., ir pavogti keli buteliai viskio „Jack Daniels“.

Gruodžio 30 d. naktį, išlaužus durų spyną bei išdaužius skylę sienoje, įsibrauta į parduotuvę Šalčininkų r., Gerviškių sen., Čiužiakampio k., ir pavogti alkoholiniai gėrimai, cigaretės, kiti daiktai, o iš kasos aparato – pinigai.

Š. m. sausio 12 d. apie 03 val. 40 min. įsilaužta į parduotuvę Šalčininkėlių k., Šalčininkų sen., Vilniaus g., ir pavogtas kasos aparatas su jame buvusiais pinigais.

Sausio 15 d. Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai nustatė ir sulaikė vagystėmis iš parduotuvių įtariamą vyrą (gimusį 1984 m.), neturintį nuolatinės gyvenamosios vietos.

Įtariamojo kuprinėje rasti atsuktuvai, žibintuvėliai, peilis, taip pat talpios rankinės. Darydamas nusikaltimus, įtariamasis dėvėjo specialius rūbus ir veido bruožus dengiančius akinius. Paaiškėjo, kad jis 52 kartus teistas už įvairias vagystes, taip pat už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis.

Recidyvistas išleistas iš įkalinimo įstaigos 2023 m. rugpjūtį. Vilniaus regiono apylinkės teismo Trakų rūmų teisėjo nutartimi įtariamas suimtas 3 mėnesiams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją