Nurodytu adresu nuvykę Reagavimo skyriaus pareigūnai kieme esančiame garaže išvydo ieškomą BMW 530, pagamintą 2022 metais.

Automobilis buvo jau beveik išardytas. Policijos pareigūnai pataikė į patį proceso įkarštį – „apsiginklavęs“ įvairiais įrankiais, ten darbavosi vienas vyras.

Šiaulių apskrities policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo. Įtarimai dėl šios nusikalstamos veiklos pateikti automobilį ardžiusiam 35 metų šiauliečiui ir 26 metų garažo savininkui.

Prieš keletą dienų Šiauliuose rastas automobilis buvo išnuomotas vienoje Stokholme, automobilių nuomos įmonėje. Kai jis nustatytu laiku nebuvo grąžintas, o automobilio sekimo sistema parodė, kad automobilis yra Lietuvoje.

Sunerimęs savininkas susisiekė su transporto priemonės nuomotoju. Šis tikino, kad jau grįžta į Švediją. Kilus įtarimui, kad BMW 530 gali būti pavogtas, įmonė kreipėsi į savo šalies policiją, ši paskelbė per 58 tūkstančių vertės siekiančio automobilio paiešką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją