Vasario 19 d. į policijos komisariatą kreipėsi Molėtuose gyvenantis vyras. Jis pranešė, kad už keturratį į pardavėjo sąskaitą pervedė 13 tūkst. 300 eurų, bet prekės negavo.

Nukentėjęs vyras Delfi papasakojo įdomių įvykio aplinkybių.

Vasario 14 dieną feisbuko grupėje „Traliukai veža“ buvo sutarta dėl keturračio atvežimo iš Švedijos miesto Hudiksvall i Kauną.

Vežėjas prisistatė esantis UAB „Inkestas“ atstovu. Vasario 17 dieną, atvykęs į Švediją, jis pakrovimo vietoje pateikė važtaraštį su visais UAB „Inkestas“ rekvizitais.

Nukentėjusiojo nuotr.

Keturračio pardavėjas Švedijos įmonė „Adrenaline Motors & Workshop AB“ pakrovė motociklą į mikroautobusą. Vėliai paskambinęs vairuotojas patvirtino, kad viskas gerai ir išvyko į Lietuvą.

Nukentėjusiojo nuotr.

Paskutinį kartą su juo pavyko susisiekti sekmadienį rytą, po to vyras mįslingai dingo, o jo paskyros socialiniuose tinkluose buvo ištrintos.

Nukentėjusiojo nuotr.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją