Kauno pareigūnai primena, kad birželio 17 d. apie 19 val. 15 min. Kaune, Islandijos pl., K. D. (gimusio 1982 m.) vairuojamą juodos spalvos automobilį „VW Jetta“ užblokavo ir sustabdė baltos spalvos automobilis „Peugeot 406“, iš kurio išlipę du vyrai grasindami K. D. liepė išlipti iš automobilio. Tuomet K. D. iš pistoleto vieną kartą iššovė į orą, kitą – į automobilį „Peugeot“ (peršautas kėbulas) bei nuvažiavo. Šie atsakė taranuodami „VW Jettą“.

Po įspūdingų gaudynių policijos pareigūnams pavyko sugauti grasintoją ir jo bičiulius, važiavusius „Peugeot“. Vaikinus gainiojosi keturi policijos ekipažai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate (toliau – Kauno apskr. VPK Kauno m. Žaliakalnio PK) dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. 1 d.

Asmenis, mačiusius šį įvykį, ar turinčius kitos tyrimui reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno m. Žaliakalnio PK pareigūnus telefonais: 8 (37) 303 260, 303 279, 303 280 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.