Policija informavo, kad gruodžio 30 d., apie 02.00 val., pranešėjas (gim. 1999 m.) pastebėjo ir informavo, jog Kaune, Taikos pr., vyras galimai kėsinasi pavogti katalizatorių nuo automobilio „Lexus“.

Asmuo iš įvykio vietos pasišalino, tačiau Kauno apskr. VPK Reagavimo valdybos pareigūnai pasitelkė pareigūnus su tarnybiniais šunimis bei bepilotį orlaivį (droną). Netoliese, Kaune, Partizanų g., prie namo, apie 03.00 val. sulaikytas pranešėjo apibūdintas vyras (gim. 1992 m.).

Policijos pareigūnams pasiteiravus asmens, ką veikia, vyras bendravo pakeltu tonu, elgėsi agresyviai ir keitė versijas. Sulaikytas vyras jau yra žinomas policijos pareigūnams už panašias nusikalstamas veikas.

Kauno apskr. VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai dėl pasikėsinimo padaryti nusikalstamą veiką ir dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 22 str. 1 d. ir 178 str. 1 d. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją