Sausio 7 d. apie 0 val. 35 min. Vilniuje, Mindaugo g., kelių policininkai pastebėjo automobilį „Toyota Prius“, kurio vairuotojas rankoje laikė telefoną. Pareigūnai nusprendė pažeidėją sustabdyti.

Sustabdžius automobilį, paaiškėjo, kad „Toyota Prius“ vairuoja trisdešimtmetis Tadžikistano Respublikos pilietis (gimęs 1993 m.). Pavėžėju dirbantis vyras pareigūnams paaiškino, kad važiavo centro link pasiimti kliento, todėl vairuodamas kalbėjo telefonu.

Užsieniečiui sunkiai sekėsi susikalbėti su klientu, todėl pokalbį perėmė pareigūnai. Paaiškėjo, kad į Pylimo g. vežusio pavežėjo automobilyje klientas pametė piniginę. Apžiūrėjus automobilį, už keleivio sėdynės rasta piniginė, o joje – plastikinis maišelis su kristalinės kilmės narkotine medžiaga.

Pavežėjas kartu su policijos pareigūnais rastą piniginę nuvežė savininkui. Šis laukė netoli Halės turgavietės, Pylimo g.

Vyras (gimęs 1996 m.) atpažino savo piniginę. Joje be maišelio su narkotine medžiaga, buvo banko mokėjimo kortelė ir pinigų. Jaunas vyras prisipažino, kad plastikiniame maišelyje – narkotinė medžiaga asmeniniam naudojimui. Jaunuolis teigė, kad kvaišalų jam davė nepažįstamas vyras už du alkoholinius kokteilius.

Dvidešimt aštuonerių metų vyras nuvežtas į policijos komisariatą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vilniaus Kelių policijos skyriaus pareigūnams savaitgalį įkliuvo 5 neblaivūs vairuotojai ir 34 vairuotojai, neturintys teisės vairuoti. Mobiliojo ryšio priemonėmis be laisvų rankų įrangos naudojosi 51 vairuotojas, 40 vairuotojų nesegėjo diržo. Taip pat buvo nustatytas ir chuliganiško vairavimo atvejis, 97 kiti KET pažeidimai. Per savaitę trikojai greičio matuokliai užfiksavo 1 060 greičio viršijimo atvejų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją