Užpuolikai daužė deputatą, taip pat ir į veidą, automatų buožėmis. Po to piktadariai dingo.

V.Gelašvilis nugabentas į ligoninę, kurios gydytojai žurnalistams pranešė, kad jo būklė yra sunki. Agentūros "Interfax" žiniomis, penktadienį jis lėktuvu turėtų būti atskraidintas į Vilnių ir operuotas. Prieš išskrisdamas į Lietuvą, V.Gelašvilis pareiškė žurnalistams Tbilisyje, esą jį užpuolė Gruzijos vidaus reikalų ministerijos darbuotojai.

V.Gelašvilis - opozicinės Gruzijos respublikonų partijos narys. Jis laikomas vienu turtingiausių Gruzijos žmonių, užsiima statybos ir viešbučių verslu. Viena iš jo įsteigtų statybos kompanijų stato Gruzijos prezidento rezidenciją.

Gruzijos vidaus reikalų ministerijos atstovai pranešė, kad dėl deputato sumušimo iškelta baudžiamoji byla, imamasi priemonių nusikaltėliams sulaikyti. Pagal preliminarią versiją, V.Gelašvilio užpuolimas yra susijęs su jo komercine veikla.

V.Gelašvilis Lietuvoje gyveno porą dešimtmečių. Vilniuje jis sukūrė šeimą, susilaukė vaikų, įsigijo brangaus nekilnojamojo turto prestižinėse Vilniaus vietose.

Išrinktas į Gruzijos parlamentą jis bent po porą kartų per metus lankydavosi Lietuvoje, kurios žiniasklaida jį kartais apibūdindavo kaip "prieštaringos reputacijos" verslininką.