Miestelio parduotuvėje socialinė darbuotoja devintokei padėjo pirkti reikmenis mokyklai. Tuo metu į parduotuvę atėjo paauglės motina, ji atsivedė ir jauniausiąją, maždaug 2,5 metų dukrą. Vietoj to, kad savo vyresniajai dukrai padėtų įsigyti reikmenų mokyklai, girta motina apsižiūrėjo, ką galėtų pavogti. Nugvelbė kelis pieštukus, susipyko su pardavėja.

Kai socialinė darbuotoja moterį pradėjo tramdyti, įkaušusi kaimietė spyrė jai, numetė jos akinius, nuplėšė laikrodį. Kažkodėl girtai moteriai užkliuvo ir nuosavas vaikas - įpykusi motina pradėjo tąsyti jaunėlę, ši ėmė verkti. Socialinė darbuotoja pagalbos paprašė praeivės. Ji nuramino mergaitę, o socialinė darbuotoja - girtą vaikų motiną.

Iškviesta policija girtai moteriai nustatė 2,54 promilės girtumą. Mažylę išsivežė socialinė dabuotoja. Vakare mergytė atiduota iš darbo grįžusiam tėvui. Jis dukrą nuvežė pas savo motiną. Mažoji mergytė iš šeimos nebus paimta, nes vaiku pažadėjo pasirūpinti močiutė. 40-metei daugiavaikei gresia bauda už viešosios tvarkos pažeidimą. Socialinė darbuotoja skundo dėl užpuolim neparašė. Esą moteris vis tiek nepadarys jokių išvadų, nes geria ne pirmus metus, o vaikais rūpinasi seniūnija.

Šaltinis
Šiaulių apskrities televizija
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją