Klaipėdos apskrities policija praneša, kad gegužės 9 rytą policijos pareigūnas Gargžduose pastebėjo tris nepilnamečius. Jų elgesys sukėlė įtarimų.

Patikrinus įtarimų sukėlusius asmenis – pas du iš jų rasta pora elektroninių cigarečių, pora buteliukų su joms pildyti skirtu skysčiu ir augalinės kilmės, galimai narkotinių medžiagų.

Tą pačią dieną Gargžduose kito nepilnamečio namuose pareigūnai rado apie 30 buteliukų su elektroninėms cigaretėms pildyti skirtu skysčiu. Tądien pareigūnai apsilankė ir 2003 m. gimusio vyro namuose Klaipėdos rajone.

Ten buvo rasta daugiau nei 150 buteliukų su elektroninėms cigaretėms skirtu skysčiu. Įtarus, kad skysčiuose gali būti ir narkotinių ar psichotropinių medžiagų, radiniai perduoti ekspertams ištirti.

2003 m. gimusiam vyrui pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Įtariamajam skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją