Grumtynių metu ginklas iššovė ir kulka į krūtinę mirtinai sužalojo kartu kambaryje buvusį, anksčiau ne kartą teistą, R. V. (gimusį 1967 m.).

Už plėšimą sulaikytas neblaivus (2,8 prom.) P. V. uždarytas į areštinę. Aplinkybės tikslinamos.

Šakių r. policijos viršininkas Mindaugas Akelaitis DELFI sakė, jog prieš kelias dienas kitame tos pačios seniūnijos kaime buvo sumuštas ir apiplėštas žmogus - atimta nedidelė pinigų suma. Nustačius įtariamąjį, buvo pradėta jo paieška.

Pareigūnai išsiaiškino, kad įtariamasis P. V. su dar vienu asmeniu apsistoję jiems nepriklausančioje apleistoje sodyboje Būdelės kaime.

Per grumtynes su P. V. peršautą R. V. pareigūnai bandė gaivinti, tačiau atvykę greitosios pagalbos medikai konstatavo mirtį.

Įvykio vietoje per naktį dirbo policijos ir prokuratūros pareigūnai.

Pareigūnai dar neskelbia sulaikyto įtariamojo ir nušauto jo draugo pavardžių. Tačiau vietos gyventojai DELFI žurnalistams teigė, kad sulaikytasis - Pranas Varnelis, o žuvęs - Ramūnas Vosylius.

Atoki sodyba, kurioje buvo įsikūrę šie vyrai, apleista, namo viduje per langus matosi didžiulė netvarka. Pasak vietos gyventojų, vyrai nuolat gerdavo, jie retai būdavo blaivūs.