Pirminiais duomenimis, gruodžio 19 d. Klaipėdos PK buvo gautas 1962 m. gimusios moters pareiškimas, kuriame nurodoma, kad telefonu paskambinęs, policijos darbuotoju prisistatęs asmuo, išviliojo asmeninius ir prisijungimo prie el. bankininkystės duomenis.

Po to pareiškėja pastebėjo, kad iš jos banko sąskaitos, apgaulė būdu, pasisavinta 3100 eurų ir nupirkta nenustatyta prekė už 1508,16 eurų. Žala – 4608,16 eurų.

Pradėtas tyrimas dėl neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės ar jos duomenų panaudojimo.

Gruodžio 20 d. Klaipėdos m. PK buvo gautas 1930 m. gimusios moters pareiškimas, kuriame nurodoma, kad tą pačią dieną, apie 13.00 val., į namus atėjo nepažįstama medicinos darbuotoja prisistačiusi moteris, kuri teigė neva turinti užsirašyti duomenis dėl tolesnio gydymo.

Jai išėjus pareiškėja pastebėjo, jog iš buto dingo 3 250 eurų, auksinis laikrodis bei kitų auksinių papuošalų. Žala – 7500 eurų. Pradėtas tyrimas dėl vagystės.

Taip pat gruodžio 20 d. Klaipėdos m. PK buvo gautas 1936 m. gimusios moters pareiškimas, kuriame nurodoma, kad apie 15.00 val. į namus atėjo nepažįstama, socialine darbuotoja prisistačiusi moteris, o po jos vizito pareiškėja pastebėjo, kad iš buto dingo apie 400 eurų.

Pradėtas tyrimas dėl vagystės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją