Policijos pareigūnams apie 11 val. buvo pranešta, kad eismo įvykis techninis - sužalotų žmonių nėra. Tačiau praėjus avarijos dalyvių patirtam šokui, vienas vairuotojų pajuto skausmą ir silpnumą.

Avarijos kaltininkas automobiliu „Volvo V70“ važiavo S. Batoro gatve į sostinės centro pusę.

Artėjant prie žiedinės sankryžos su Olandų gatve, priešais „Volvo“ važiavęs „Audi A6“, kuriuo važiavo trys jaunuoliai, ėmė stabdyti, nes priekyje dirbo kelininkai. Tuomet į galinę kairę "Audi" pusę ir rėžėsi nestabdomas „Volvo“.

„Audi“ automobilio šonu praslydęs „Volvo“ jau po pirmo smūgio pametė kelias pakabos dalis ant asfalto ir vis dar nestodamas, užkabino komercinį automobilį „Ford Tourneo“. Pastarasis nuo smūgio užlėkė ant skiriamosios juostos.

Abiem kliudytiems automobiliams per avariją prakirstos padangas ir, vairuotojų manymu, deformuoti rėmai. „Volvo“ sustojo tik nulūžus ratui. Avarijos kaltininko automobilio priekis smarkiai sudaužytas.

Kaip DELFI sakė „Volvo“ vairuotojas, jam važiuojant staiga sugedo stabdžiai. Kaltės neneigęs vairuotojas iš pradžių su „Audi“ ir „Ford“ vairuotojais sutarė pildyti eismo įvykio deklaraciją. Visgi netrukus prireikė medikų - matyt, atslūgus įtampai, „Ford“ vairuotojas pasijuto blogai.

Į įvykio vietą atskubėję medikai nusprendė, kad skausmus pajutusį vyrą reikia vežti į ligoninę ir išsamiai ištirti sveikatą. Įtarta, kad jam išnarintas petys.

Papildoma nuotraukomis.