Po grasinimo susisprogdinti sulaikytą S. Karosevočių Panevėžio miesto apylinkės teismas leido suimti. Pasak bylą nagrinėjančio Panevėžio apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroro Sauliaus Daunoravičiaus, vėliau įtariamajam nutarta pakeisti kardomąją priemonę: jis už daugiau nei už 20 tūkst. Lt užstatą paleistas į laisvę, tačiau privalo vykdyti tam tikrus įpareigojimus. 

Ne kartą rašėme apie dramą Antanašėje: balandžio 6-ąją S. Karosevičius, užsibarikadavęs nuomojamame pastate, grasino susisprogdinti granata. Penkis kartus teistas ir kanapių auginimu įtariamas vyriškis neleido policijos pareigūnams atlikti kratos. Jo sulaikymo operacijoje dalyvavo gausios policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras" pajėgos. Jis buvo sulaikytas, kai iš namo išbėgo su kovine granata F-1 ištrauktu žiedu.

Anot prokuroro, byloje S. Karosevičiui pareikšti įtarimai dėl neteisėto sprogmenų ir šaunamojo ginklo laikymo, pasipriešinimo policijai. Policija į namą Antanašėje norėjo patekti, nes turėjo duomenų, jog ten auginamos kanapės. Neteisėto narkotinių augalų auginimo, prekybos jais bylą nagrinėja Kauno apygardos prokuratūros prokurorai.