Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad vienatūrį vairavęs vyras elgėsi įtartinai - pastebėjęs policijos pareigūnų automobilį, bandė nusukti į kitą gatvę. Pareigūnams sustabdžius šį automobilį, 54 metų vairuotojas pripažino, kad prie vairo buvo neužsisegęs saugos diržo, tačiau vairuotojo elgesys sukėlė pareigūnų įtarimą, kad ne tik šis pažeidimas gali būti vairuotojo nerimo priežastimi.

Atidžiau apžiūrėjus automobilį, pro automobilio bagažinės langą pareigūnai pamatė 5 litrų plastikinės talpos butelį su neaiškiu rudos spalvos skysčiu, todėl vairuotojo buvo paprašyta atidaryti bagažinę.

Pusamžiam vairuotojui ją atidarius, pareigūnai aptiko du didelius plastikinius maišus, kuriuose buvo sudėti dar 6 plastikiniai 5 litrų talpos buteliai su tamsios spalvos skysčiu. Bendras neaiškaus skysčio kiekis sudarė 35 litrus.

Pasiteiravus vairuotojo apie butelių turinį, šis atsakė, kad tai yra naminukė, kurią jis gabena savo draugui. Pareigūnams atidarius vieną plastikinį butelį, iš jo pasklido stiprus alkoholio tvaikas.

Automobilis „Mitsubishi Colt“ kartu su vairuotoju ir „naminio brendžio“ kroviniu pristatyti į policijos komisariatą.