Žmonės per avariją nenukentėjo, bet barstytuvą vairavusiam kelių priežiūros darbuotojui įtarimą sukėlė „Volvo“ vairuotojo elgesys.

Iš automobilio išlipęs jaunas vyras užsiropštė ant barstytuvo stogo. Jaunuolis elgėsi keistai, lyg būtų apsvaigęs. Barstytuvo vairuotojas iškvietė policiją ir pranešė, kad avarijos kaltininkas gali būti neblaivus.

Atvykusiam policijos ekipažui su „Volvo“ vairuotoju sunkiai sekėsi susikalbėti. Šis nesiorientavo aplinkoje. Atidarius „Volvo“ dureles, pareigūnai salone ir striukės kišenėje rado daugiau nei 40 plastikinių maišelių su tabletėmis ir baltos spalvos milteliais. Įtariama, kad tai – narkotinės ar psichotropinės medžiagos.

23 metų prieniškis buvo nuvežtas į Prienų ligoninę paimti mėginių dėl narkotinių medžiagų vartojimo. Paskui jaunuolis sulaikytas ir uždarytas į Kauno policijos areštinę.

„Volvo S80” vairuotojui teks atsakyti ne tik už eismo įvykio sukėlimą ir kitos transporto priemonės apgadinimą, bet ir už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Atliekant kratą sulaikytojo motinos (gim. 1971 m.) namuose, daugiau narkotinių medžiagų nerasta.

Pareigūnų akys užkliuvo už cigarečių, pažymėtų Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Moteris teigė, kad 140 vnt. kontrabandinių cigarečių „NZ Gold“ įsigijo iš nepažįstamo žmogaus.

Dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo, laikymo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką, jai surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją