Sausio 31 d. apie 14 val. 40 min. Kaune, Savanorių pr., iš kirpykloje pakabintos striukės pasisavinus automobilio užvedimo raktelį, iš netoliese esančios automobilių aikštelės nuvarytas „Audi A5 Sportback“.

Padaryta turtinė žala siekia kiek daugiau nei 11 000 eurų. Nedelsiant informavus policijos pareigūnus, pradėta automobilio paieška.

Sekdami pėdsakais, pareigūnai apie 15 val. 30 min. Kauno r., Akademijos mstl., Miško g., rado ieškomą automobilį. Prie vairo sėdėjo vyras (gim. 1997 m.). Jis buvo sulaikytas, o automobilis gražintas savininkui.

Sulaikytas Kauno rajono gyventojas žinomas policijos pareigūnams už anksčiau padarytus nusikaltimus.

Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl svetimo turto vagystės. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją