Klaipėdos policija praneša, kad rugsėjo 3 d. apie 21.31 val. Klaipėdoje, Gedminų g., automobilis „Audi A8” kliudė du stovinčius automobilius „Volkswagen Passat“ ir „Nissan Quashqai“, o jį vairavęs 1977 m. gimęs vyras pėsčiomis pasišalino iš eismo įvykio vietos.

Visgi policijos dėmesio bėglys neišvengė. Pareigūnai surado „Audi A8” vairuotoją jau po kelių minučių ir informuoja, kad jau apie 21.49 val. vyras buvo patikrintas. „Audi A8” vairuotojui nustatytas 2,08 prom. girtumą.

Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Baudžiamajame kodekse numatoma, kad tas, kas vairavo motorinę transporto priemonę, traktorių ar savaeigę mašiną arba mokė praktinio vairavimo būdamas neblaivus, kai jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, arba vengė neblaivumo patikrinimo, kai jam buvo nustatyti neblaivumo požymiai, arba vartojo alkoholį po eismo įvykio iki jo aplinkybių nustatymo ir jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)