Anot policijos, vasario 2 d., apie 12 val. 5 min., Šakiuose, Šaulių g., daugiabučiame name, bute, sprogus dujų balionui nukentėjo buto gyventojas (gim. 1970 m.).

Pranešama, jog nelaimėlis paguldytas į Kauno ligoninę.

Vyras iškrito pro langą

Ugniagesiai atskleidė daugiau nelaimės aplinkybių. Teigiama, kad buvo gautas pranešimas, jog girdėjo sprogimą, išmušti visi namo langai, šalia namo guli vyras. Po dujų nuotėkio namo viduje buvo įvykęs sprogimas, išdužo visi buto langai, pro langą buvo iškritęs viduje buvęs vyras (gim. 1970 m.).

Asmuo buvo sąmoningas, apdegęs, išvežtas į gydymo įstaigą.

Name gaisro požymių nebuvo. Iš namo išnešti visi daiktai, kurie galėtų užsidegti, perlieti vandeniu. Namo konstrukcijos patikrintos termovizoriumi.

Namas medinis, 1 aukšto, su mansarda, medine perdanga, šiferiu dengtu stogu. Name įrengti 7 butai, iš kurių 3 yra socialiniai (sprogęs butas yra socialinis būstas).

Spręs, kur apgyvendinti žmones

Į įvykio vietą atvykęs Šakių miesto meras kartu su civilinės saugos skyriaus pareigūnais ir šilumos tinklų atstovais spręs, kur apgyvendinti kitus namo žmones.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)