Policija informavo, kad antradienį, kovo 5 d., apie 09.10 val. buvo gautas pranešimas, jog Vilniuje mobiliąja programėle neteisėtai pasinaudojus vyro asmens duomenimis, nenustatytas asmuo, išsinuomavo automobilį BMW. Padaryta turtinė žala siekia apie 40 000 eurų.

Per itin trumpą laiką – kitos dienos popietę Kauno apskr. VPK pareigūnai apie 16.10 val. Kaune, Užnerio g., pastebėjo ir sustabdė svetimą automobilį BMW vairavusį vyrą (gim. 1981 m.) ir kartu važiavusį keleivį (gim. 1995 m.). Taip pat sustabdytas ir, kaip įtariama, lydintis automobilis „Mercedes-Benz“, vairuojamas vyro (gim. 1982 m.). Visi asmenys buvo sulaikyti, vyrai yra žinomi policijos pareigūnams.

Šiuo metu Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai dėl sukčiavimo atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 182 str. 2 d. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją