Miestelio viešoje grupėje feisbuke moteris apie 19.40 val. paskelbė vyriškio nuotrauką ir informaciją, kad užfiksuotas asmuo buvo sulaikytas.

„Pranešta policijai, sulaikėme patys, laukiame policijos. Atsivijo iki pat kiemo mano dukterėčios dukrą, ačiū Dievui nieko nepadarė, laukiame policijos. Taip pat matėme kaip vijosi dar dvi mergaites, jos metė dviračius, bėgo gelbėtis į kirpyklą, šitas asmuo pagarsėjęs Agluonėnuose“, – rašė moteris.

Įtariamasis neblaivus

Delfi susisiekė su Klaipėdos policija, atstovė spaudai informavo, kad pareigūnai vyko į incidento vietą.

Klaipėdos r. PK pareigūnų duomenimis, birželio 21 d., apie 19 val., buvo gauti keli pranešimai, kad Klaipėdos r., Agluonėnuose, pirminiais duomenimis, elektriniu paspirtuku važinėjantis vyras, elgiasi įtartinai, kalbindamas trikdo nepilnametes mergaites.

Atvykę pareigūnai surado galimą įtariamąjį – 1995 m. gimusiam vyrui nustatytas 1,69 prom. neblaivumas.

Pareigūnai pradėjo administracinę teiseną dėl vairavimo neblaiviam.

Taip pat yra tikslinamos įvykio aplinkybės, renkama medžiaga sprendimui dėl ikiteisminio tyrimo priimti.

Pagarsėjęs socialiniame tinkle „TikTok“

Žmonės netruko apie minimą vyrą išsiaiškinti daugiau informacijos. Pasirodo, kad jis žinomas iš socialinio tinklo „TikTok“. Anot jų, vyras daro tiesiogines transliacijas.

Ne vienas liudininkas teigė, jog įtariamasis transliacijų metu yra kalbėjęs apie nepilnametes mergaites. Pasak jų, vyras yra gyręsis, kad lietė mažos mergaitės sėdmenis.

Toks vyro elgesys stipriai papiktino Klaipėdos rajono gyventojus.

Ragino saugotis ir saugoti vaikus

Taip pat komentaruose žmonės pasidalino dar vienu pranešimu, kuriame teigiama, kad tas pats asmuo „pasižymėjo“ kitoje istorijoje.

Rašoma, kad jis sekė merginą nuo parduotuvės iki stotelės. Kad iš jos draugės kišenės bandė ištraukti telefoną.

Į nemalonią situaciją patekusi mergina ragino saugotis ir saugoti savo vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)