Kaip informavo Policijos departamentas, kovo 4 d. 10 val. 46 min. Švenčionių r., Labanoro sen., Intyklės k., moters (gimusios 1958 m.) sodyboje, po terasos grindimis, buvo aptiktas neįprastas radinys.

Teigiama, jog buvo aptikti du polietileniniai maišeliai, kuriuose rasti žmogaus kaukolė, 15 įvairaus kalibro šovinių, 31 kapsulės, skirtos galimai medžiokliniams šoviniams, medžioklinis diržas su sudėtomis panaudotomis 12 kalibro 9 tūtomis bei vienas 12 kalibro medžioklinis šovinys.

Moteris rado ginklus

Taip pat kovo 4 d. 7 val. 24 min. Vilniaus apskr. VPK buvo gautas moters (gimusios 1986 m.) pranešimas, kad kovo 3 d., apie 23 val., Vilniuje, Buivydiškių g., bute, rado ginklus.

Įvykio vietoje rasti ir paimti išardytas dvivamzdis šautuvas bei pneumatinis šautuvas „West Lake“. Ginklus neteisėtai laikė vyras (gimęs 1969 m.), kuris ieškomas.

Dėl įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal LR BK 253 str. 1 d. (neteisėtas disponavimas šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją