Kaip informavo policija, liepos 2 d., apie 22 val., Vilniaus r., Rukainių sen., Juodiškių k., įvyko eismo įvykis. Pranešėja teigė, kad automobilis „Volvo“ pavojingai važinėjo ir galimai nuskriejo nuo kelio, nes girdėjo didelį smūgį.

Gyventoja tarnyboms papasakojo, kad asmenys sudaužytą transporto priemonę nustūmė į šalia esantį kaimelį.

Visai netrukus pareigūnai sulaukė pranešimo ir iš ligoninės – medikai informavo, kad GMP brigada iš minėto kaimelio atgabeno sužalotą nepilnametį (gim. 2008 m.). Laimei jis rimtų sužalojimų išvengė, suteikus med. pagalbą ligoninėje, jaunuolis gydomas ambulatoriškai.

Sutuoktiniai vežėsi 4 vaikus

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai išsiaiškino kraupias avarijos detales. „Volvo“ automobilyje važiavo visa šeima: vyras (gim. 1980 m.), jo žmona (gim. 1984 m.) ir jų vaikai – 2017 metais gim. mergaitė, 2007 metais gimusi nepilnametė, 2017 metais gim. berniukas, taip pat su šeima vyko ir minėtas sužalotas nepilnametis, gimęs 2008 metais.

Pasirodo, kad „Volvo“ automobilis buvo ne tik nesuvaldytas, jis dar ir vertėsi. Vairuotojas po eismo įvykio iki jo aplinkybių nustatymo vartojo alkoholį, jam alkoholio matuokliu nustatyta 2,31 prom. girtumas.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 2811 str. 1 d. (transporto priemonių vairavimas, kai vairuoja neblaivus asmuo).

Vienam pareigūnui trenkė į veidą, kitam sužalojo ranką

Painias nelaimės aplinkybes besiaiškinę pareigūnai susidūrė su labai agresyviu piliečiu. Kaip informavo pareigūnai, apie 23 val. 50 min. Vilniaus r., Rudaminos sen., dėl eismo įvykio reagavusiems policijos pareigūnams trukdė dirbti vyras, kuris sulaikomas nevykdė teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų, aktyviais veiksmais priešinosi ir sužalojo Vilniaus apskr. VPK pareigūnus (gimusius 2001 m. ir 1997 m.).

Pirminiais duomenimis, vienam pareigūnui vyras trenkė į veidą, kitam sužalojo ranką.

Policininkai, suteikus med. pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Neblaivus (0,69 prom.) įtariamasis (gimęs 1997 m.) uždarytas į areštinę.

Vyro atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 286 str. (pasipriešinimas valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)