Kaip informavo Vilniaus policija, motociklininkas šiandien (penktadienį) apie 11 val. mirė ligoninėje.

Susidūrė su automobiliu

Avarija įvyko apie 18 val. 30 min., skelbia Vilniaus apskrities policija.

Pirminiais duomenimis, „Toyota Avensis“, vairuojamas vyro (gimusio 1964 m.), sukdamas nepraleido motociklo „Yamaha“, kurį vairavo vyras (gimęs 1993 m.).

Motociklininkas rėžėsi į automobilio šoną. Per avariją stipriai nukentėjo tiek jis, tiek automobilio keleivė, gimusi 1968 m.

„Toyota“ vairuotojas teigė, kad suko į kairę, laidojimo rūmų link. Motociklas važiavo priešinga kryptimi, Olandų žiedo link. Anot vairuotojo, motociklo greitis buvo labai didelis.

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Socialinių tinklų žvaigždė

Po avarijos socialiniuose tinkluose pradėta kalbėti, kad sudaužytas išskirtinėmis spalvomis nudažytas motociklas, priklausantis žymiam instragramo blogeriui slapyvardžiu „Evilbrother“.

Prieš avariją 115 tūkst. sekėjų turinčioje paskyroje paskelbta nuotrauka, kur motociklininkas pozuoja rankoje laikydamas tą patį šalmą, kuris vėliau mėtėsi avarijos vietoje.

Prašo žmonių pagalbos

Socialiniame tinkle „Facebook“ apie 21 val. pradėjo plisti pranešimas, kad yra ieškomi šios skaudžiai pasibaigusios avarijos liudininkai su vaizdo medžiaga.

„Vakar netekome sūnaus, brolio, mylimo draugo, žmogaus, kurį mes mylime ir visada mylėsime!

Vakar (birželio 29 d.) Olandų g. įvyko autoįvykis, kurio metu „Toyota“ automobilis užkirto kelią „Yamaha R1“ motociklui ir motociklas trenkėsi į automobilį.

PRAŠOME PAGALBOS! Jeigu važiuojant užfiksavote su registratoriumi, telefonu ar kitu prietaisu nors kokią įvykio detalę! PRAŠOME Jūsų atsiųsti ją fb - Tautvydas Žemaitaitis!“, – rašoma feisbuke.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)