Paviešintuose vaizduose miške nufilmuotas vyras, jį spardo ir muša keli žmonės.

„Dar vienas žmogaus vardo nevertas padaras buvo paguldytas poilsiui miške“, – rašoma komentare. „Jo „poilsinį pogulį” ant žemės paįvairino ne vienas ir ne du spyriai į pilvo ir veido sritį. Šis niekšas yra pusnegris, jis išniekino ne vieną nepilnametę. Suspardytas pedofilas yra žinomas internetinėj erdvėj kaip „Hotukas”. Visi Klaipėdoje apie tai žino, bet niekas nesiėmė veiksmų“.

Naujienų portalui tv3.lt Klaipėdos apskrities policijos atstovė Andromeda Grauslienė teigė, kad šiuo metu tikslinamos įvykio aplinkybės.

„Minėto vaizdo įrašo informaciją analizuoja, vaizdo įrašo aplinkybes aiškinasi nusikaltimus elektroninėje erdvėje tiriantys uostamiesčio policijos pareigūnai, kurie bendradarbiauja su kolegomis iš sunkių nusikaltimų tyrimo vadybos“, – portalui tv3.lt teigė policijos atstovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)