Rugpjūčio 29 d. apie 23 val. 25 min. Klaipėdoje, Šilutės pl., bute policijos pareigūnai moteriai (gim. 1967 m.) surašė smurto artimoje aplinkoje orderį.

Siekdama išvengti įpareigojimo laikinai išsikelti iš gyvenamosios vietos, smurtautoja Klaipėdos policijos pareigūnams siūlė 20 eurų. Moteris buvo įspėta, kad už kyšio davimą yra numatyta baudžiamoji atsakomybė, tačiau ir toliau siūlė paimti pinigus, o vėliau davė 10 eurų kyšį.

Statistika rodo, kad kyšius pareigūnams dažniausiai siūlo vairuotojai, siekiantys išvengti atsakomybės už įvairius KET pažeidimus. Policijos pareigūnai ragina nepažeidinėti įstatymuose numatytų reikalavimų ir taisyklių, o prasižengus – nebandyti išvengti atsakomybės.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl valstybės tarnautojo papirkimo. Klaipėdietei gresia bauda, laisvės apribojimas arba areštas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją