Vilniaus kelių policininkai sostinės gatvėse surengė kompleksinę priemonę – gaudė ir girtus, ir chuliganiškus vairuotojus.

Sulaikytas keleivis

Apie 21 val. dalis policijos pareigūnų išsirikiavo Erfurto gatvėje ir visai netrukus įkliuvo BMW. Sustabdyto automobilio vairuotojas buvo blaivus, tačiau keleivis sukėlė įtarimų. Pareigūnai nusprendė atlikti detalesnę vaikino apžiūrą ir jų nuojauta neapvylė. Vaikino piniginėje buvo aptiktas paketėlis su baltos spalvos milteliais, kaip įtariama tai narkotinė medžiaga.

Dėl rastų draudžiamų medžiagų visą automobilį tikrino ne tik policininkai, bet ir tarnybinis šuo. Jaunuolis buvo sulaikytas, o jo atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Paišė saulutes“

Iškritus gausiam sniegui gatvėse padaugėjo ir tuo „pasidžiaugti“ nusprendusių vairuotojų. Pareigūnai policijos nežymėtu automobiliu užfiksavo net 8 chuliganiškus vairuotojus.

Pirmasis su vairuotojo pažymėjimu atsisveikino „Opel“ vairuotojas. 1992 metais gimęs vyras Saulėtekio al. „papaišė saulutes“ ir buvo aplankytas policijos pareigūnų. Toje pačioje vietoje už kelių minučių prisidirbo ir „Subaru“ vairuotojas (gim. 1994 m.), jis taip pat nebuvo nudžiugintas.

Apie 21.20 val. nepastebėtas neliko ir BMW vairuotojas (gim. 1999 m.). Mažeikių gatvėje sučiuptas vaikinas pareigūnams aiškino, jog tiesiog tikrino padangų būklę. O Saulėtekio alėjoje prisivažinėjo ir dar vienas BMW vairuotojas (gim. 1996 m.).

Apie 23.30 val. užfiksuotas dviejų BMW automobilių pasivažinėjimas buvo išties iškalbingas. Mažeikių gatvėje draugai vienas po kito vingiavo itin slidžia gatve, vienas jų kelis kartus net ir nesuvaldė savo transporto priemonės. Trumpai žiemos „linksmybėmis“ pasidžiaugę jaunuoliai (gim. 2003 ir 2003 m.) buvo nubausti.

Vienas prisidirbęs vairuotojas pareigūnams bandė teisintis, jog yra studentas ir neturi pinigų, todėl turi prastas padangas, o šios slysta.

Įkliuvo ir merginos

Už chuliganišką vairavimą „premijos“ buvo įteiktos ir dviem merginoms (gim. 2001 ir 1997 m.). Jos BMW automobilius išbandė Saulėtekio al., o už tai jaunoms vairuotojoms teks skaudžiai atsakyti.

Už chuliganišką vairavimą pažeidėjai ne tik atsisveikins su teisėmis, bet ir turės susimokėti baudas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)