Kaip informavo Policijos departamentas, apie 21 val. 34 min. kelyje Kaunas–Marijampolė–Suvalkai, automobilis „Nissan Qashqai“, vairuojamas vyriškio (gim. 1972 m.), nepasirinkus saugaus greičio atsitrenkė į stovintį automobilį „Ford Galaxy“, vairuojamą vyriškio (gim. 1961 m.).

Per eismo įvykį sunkiai sužalota „Ford Galaxy“ keleivė (gim. 1970 m.). Moteris buvo prispausta po automobilio ratu. Ją ištraukė ugniagesiai, panaudoję plėstuvus ir pneumatines oro pagalves. Deja, medikai konstatavo, kad moteris nuo sužalojimų mirė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Papildyta:

Trečiadienį paaiškėjo daugiau šios tragiškos avarijos detalių.

Remontuojamame kelio ruože Kauno kryptimi važiavęs automobilis „Ford Galaxy“ nuvažiavo į remontuojamo kelio atkarpą – supiltą žvyro krūvą.

Iš „Ford Galaxy“ išlipusi keleivė stovėjo prie automobilio, kai nuo Suvalkų Kauno link važiavusio „Nissan Qashqai“ vairuotojas (gim. 1972 m.) būdamas blaivus, nepasirinko saugaus greičio ir taip pat nuvažiavo į supiltą žvyro krūvą. „Nissan Qashqai“ atsitrenkė į stovintį „Ford Galaxy“ ir mirtinai sužalojo prie automobilio stovinčią „Ford Galaxy“ keleivę.

Automobilio „Ford Galaxy“ vairuotojas Skuodo savivaldybės gyventojas, o automobilį „Nissan Qashqai“ vairavo Ukrainos pilietis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)