Naujienų portalas alytausgidas.lt praneša, kad pirma eismo juosta važiavęs automobilis mergaitę praleido, o antrąja judėjęs „VW Golf“ – nesustojo ir partrenkė mažametę.

Mergaitė, pasak liudytojų, po smūgio buvo nublokšta apie dešimt metrų. Į įvykio vietą pirmi atskubėję policininkai ėmė gaivinti vaiką.

Internete plinta pasipiktinimo žinutės, esą greitosios medicinos pagalbos automobilis atvyko po penkiolikos minučių ar net vėliau. Devynmetė buvo nuvežta į Alytaus apskrities Stasio Kudirkos ligoninės reanimacijos skyrių.

Alytaus gidas“ paklausė Alytaus rajono savivaldybės greitosios medicinos pagalbos stoties vadovybės, ar tikrai pagalbos teko laukti penkiolika minučių? Atsakymo dar negauta.

Aplinkkeliu virtusioje Statybininkų gatvėje eismas suintensyvėjo po to, kai Santaikos gatvėje pradėtas vienas paskutinių rekonstrukcijos etapų.

Keturių juostų Statybininkų gatvės atkarpoje nėra nei vieno greitį slopinančio kalnelio. Tiesa, dažnai greitis fiksuojamas policijos „trikoju“.

Vairuotojai turi būti itin atidūs, mat važiuojant miegamaisiais Alytaus rajonais, vasarą kiemuose ir aplink juos yra daug atostogaujančių vaikų.