Pirminiais duomenimis, šeštadienį, apie 11 val. 11 min., Panevėžio r., Klebonų k., sankryžoje, automobilis „Opel Zafira“ važiuodamas šalutiniu keliu nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „Mercedes Benz A140“.

Eismo įvykio metu sužalota automobiliu „Opel Zafira“ važiavusi keleivė, kuri dėl krūtinės ląstos lūžio, po medikų apžiūros, gydoma ambulatoriškai ir „Mercedes Benz A140“ vairuotojas, kuris ligoninėje reanimuojamas tą pačią dieną, apie 15 val. 58 min., mirė.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Papildyta: automobilis „Opel Zafira“ vairuojamas vyro (g. 1977 m.) išvažiuodamas iš šalutinio kelio nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „Mercedes Benz A140“, kurį vairavo vyras (g. 1963 m.).

Eismo įvykio metu sužalotas automobilio „Opel Zafira“ vairuotojas ir kartu važiavusi keleivė (g. 1947 m.), kurie po medikų apžiūros, gydoma ambulatoriškai.

Eismo įvykio metu taip pat buvo sužalotas „Mercedes Benz A140“ vairuotojas, kuris buvo paguldytas į ligoninę, kurioje tą pačią dieną apie 15 val. 58 min. mirė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją